Comunicacions de l’AMPA

Com a canal de comunicació amb els pares de l’escola, l’AMPA té una llista de distribució de correus electrònics on informa de totes les notícies relacionades amb l’AMPA i Macedònia (extraescolars, casals, casalets…).

Si no esteu rebent les notícies de l’AMPA i vau signar el full d’autorització que va passar l’escola per rebre les comunicacions de l’AMPA, podeu demanar subscriure-us a través del formulari de contacte d’aquest web.

Com a socis de l’AMPA, des d’aquí us volem també animar a formar part de la Junta de l’AMPA i de les seves comissions (gegants, festes, web i comunicació, menjador, extraescolars…) i participar de primera mà en la presa de decisions per millorar l’escola del nostres fills/es. Si esteu interessats ens ho comuniqueu a través del formulari de contacte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*