Inscripcions al Casal d’estiu!

Al web de Macedònia trobareu els formularis i la informació general (més menjador i permanències) relativa al Casal d’estiu d’enguany.

https://www.macedoniapertu.net/

Com a principal novetat d’aquesta edició destaquem que no cal presentar-se físicament a l’AMPA abans per recollir els fulls d’inscripció, sinó que podeu descarregar-los del web de Macedònia i omplir-los digitalment. Al web de Macedònia trobareu informació detallada de com fer aquest procés.

Igualment, durant el període d’inscripció hi hauran fulls impresos per a les famílies que no usin la versió digital.

4 Replies to “Inscripcions al Casal d’estiu!”

 1. Bones!

  sóc en Màrius d’Arenys de Munt, tinc 25 anys, el pròxim curs escolar començaré a estudiat 4rt de Pedagogia a la Universitat de Girona i aquest any estic interessat en compartir el meu bagatge acadèmic i pràctic en un casal d’estiu.

  És per això que m’agradaria consultar-vos si esteu buscant algú per a realitzar la tasca com a monitor de lleure en el vostre casal durant el mes de juliol.

  Us adjunto el meu currículum vitae,

  Espero resposta,

  Moltes gràcies!

 2. Bona nit!

  M, agradaria fer una petició de cara al casal d, estiu de l, any vinent, pq tots els models de família i els nostres infants tinguin cabuda al casal.
  En relació a nens amb pares separats, m, agradaria es pogués incloure el casal per setmanes, no un mínim de dues setmanes consecutives, donat q es un greuge per determinats tipus de custòdia.

  Merci,

  Janet Aguilar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*