Sistema pagaments escola, AMPA i menjador

Per a aquest nou curs escolars el sistema tradicional de pagaments via TPV (TPVescola) ha quedat cancel·lat i estem en procés de posar en marxa un nou sistema per poder realitzar els pagaments tant de l’escola (material, sortides, llibres..) com del menjador i les extraescolars.

Des de l’AMPA lamentem el retard en la posada en marxa del nou sistema i esperem que el proper 1 d’octubre estigui ja operatiu i funcionant amb normalitat. Sens dubte serà una millora significativa per a les famílies i per la gestió de l’escola, el menjador i les extraescolars, ja que gaudirem d’una plataforma nova integrada més fàcil d’usar i amb més possibilitats.

De mentre, si teniu algun dubte per fer els pagaments del menjador i extraescolars (que ara són via transferència bancària o en efectiu) podeu posar-vos en contacte amb Macedònia a: macedoniascp@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*