L’AMPA som tots, participa-hi!

Ha començat un nou curs escolar i des de l’AMPA volem animar a tots els socis a participar activament. Sabem que són temps difícils per a l’escola pública, però no ens podem permetre que aquest model educatiu, que avui gaudeixen els nostres fills i filles, perdi cap dels valors que el caracteritzen: participació, integració, pluralitat, respecte, igualtat, etc. La nostra implicació, com a mares i pares, és clau per aconseguir una escola de qualitat per als nostres infants.

Com a pares i mares dels alumnes i socis de l’AMPA podeu participar de vàries maneres:

Podeu formar part de la Junta de l’AMPA, com a vocals: la Junta de l’AMPA es reuneix una vegada al mes (preferiblement el primer dimarts de cada mes) i sempre que es necessiti en situacions extraordinàries. Dins la Junta es debat sobre temes que afecten els alumnes i/o els pares relacionats amb l’escola i amb les comissions de l’AMPA, sempre de forma constructiva i amb intenció de millorar. S’acorden les celebracions de les assemblees de socis i la gestió i tancament anual dels comptes, entre d’altres accions. Tothom pot ser vocal de la Junta, només ho ha de comunicar. És una bon opció per participar de primera mà en la presa de decisions per millorar l’escola del nostres fills/es.

Podeu formar part d’una comissió de l’AMPA: L’AMPA s’organitza en diferents comissions (gegants, festes, carnestoltes, web i comunicació, menjador, extraescolars, aniversaris de l’escola, xerrades, sistema de pagament TPV…). Els voluntaris vetllen pel bon funcionament del serveis que ofereix l’AMPA i s’encarreguen en alguns casos de dur-los a terme, com per exemple les cercaviles de gegants o les festes (festa de benvinguda, final de curs…), la participació a la Rua de Carnestoltes de Mataró… Molts vocals de la Junta són alhora membres d’alguna comissió.

D’acord! vull participar, què he de fer?

Si voleu ser vocals de la Junta i/o participar en alguna comissió podeu posar-vos en contacte a través de les següents vies:

  • Omplint aquest formulari de contacte.
  • Enviant un correu a info@afaanxaneta.cat amb el vostre nom, adreça electrònica i telèfon mòbil.
  • Presencialment proporcionant les vostres dades (nom, correu i telèfon) al conserge de l’escola (Salva) perquè ens les faci arribar.

Recorda, si hi col·labores, tots sortirem guanyant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*