Celebrem la Festa de Benvinguda!

El matí d’avui diumenge l’escola ha obert les seves portes per celebrar la Festa de Benvinguda que ha estat tot un èxit!

De bon matí hem escalfat motors amb una xocolatada ben calenta per després anar a la cercavila amb el nostre Xanet-Xaneta, l’Ona i la Rocaina, el gegant convidat de l’Escola Rocafonda, per després tornar a l’escola a gaudir de moltes activitats i tallers.

Pintar-se la cara, plantar un enciam, deixar la teva empremta en un mural, endevinar olors i gustos del món, dibuixar i decorar el mar de l’Anxaneta, tocar els timbals i altres instruments dels geganters al taller de percussió, fer-te el teu Xanet-Xaneta, fotografiar-te al photocall, gaudir d’una gimcana multicultural (amb proves com el passadís dels taurons, les anelles del pop, el menú japonès, la pesca de piranyes i la construcció d’un vaixell africà) han estat les activitats de la festa.

A més, la festa també ha comptat amb una rifa, un mercat de segona mà, servei de bar i música ambient.

Des de l’AMPA volem donar les gràcies a totes les famílies que heu vingut a gaudir d’aquesta celebració, a l’organització i treball de la comissió de festes, la comissió de pares i mares de 6è i la comissió de gegants i colla gegantera, i a la col·laboració de Macedònia i de l’escola. Entre tots fem escola, som Anxaneta!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*