Pagament del Casalet pre-Santes i Casal de setembre

Us informem que per al pagament del Casal pre-Santes com per al pagament del Casal de Setembre, heu primer de realitzar la inscripció al despatx de l’AFA durant aquesta setmana (del 3 al 7 de juny) de 8.00 a 10.00h i de 16.30 a 18.00 h.

El moitu és que aquests casals no funcionen com el Casal d’estiu i no es fa preinscripció prèvia per part de l’Ajuntament, per això no es pot generar el pagament a la plataforma de pagaments de l’escola als infants que volen assistir fins que no ho comuniqueu a Macedònia. Un com feu la inscripció es genera el pagament.

Recordeu també que heu d’especificar en el moment de la inscripció, per a tots els casals (estiu, pre-Santes i setembre) si voleu fer permanències i quins packs voleu escollir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*