Revista de les activitats extraescolars curs 2019-20 i període d’inscripcions

Del 12 de setembre i fins al 20 de setembre, estarà obert el període per realitzar la inscripció a les activitats extraescolars per al proper curs 2019-2020.

La inscripció es portarà a terme a través del sistema de pagaments de l’escola, Ampanova. Durant la primera setmana de setembre s’informarà les famílies sobre com fer el procediment d’inscripció i pagament de les activitats extraescolars a través d’aquest nou sistema.

A continuació, trobareu en PDF la Revista de les Activitats extraescolars per al proper curs 2019-20 que organitza Macedònia amb la coordinació de l’AFA. Us recordem que la revista també s’entregarà en format paper el proper 27 de juny amb les notes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*