Estrenem nova imatge: Som AFA Anxaneta!

A la passada assemblea general ordinària es va acordar el canvi de les sigles AMPA Anxaneta (Associació de Mares i Pares d’Alumnes) a les d’AFA Anxaneta (Associació de Famílies d’Alumnes).

Ens actualitzem. El concepte de família ha anat evolucionant amb el temps i, darrera d’aquesta evolució, ha canviat la societat. Enrere queda l’única tipologia de família biparental, i donem pas a tot un ventall de formes de viure en comú. Aquesta pluralitat fa que a l’escola, on convivim amb tipologies de famílies molt diferents, ens faci enriquir-nos a tots.

És per això que neix el terme AFA, el qual uneix a l’escola totes les diverses tipologies de famílies que conviuen dia a dia amb nosaltres, fent que hi hagi una igualtat d’oportunitats i evitant que la diversitat creï exclusió en determinades famílies.

Així, hem actualitzat els nostres Estatuts amb la nova denominació i hem procedit a renovar la nostra imatge, començant amb un nou logotip, obra de la mare de l’escola Isa Minguell, qui ha col·laborat amb l’AFA de forma totalment desinteressada en la seva creació.

El nou logotip està format per l’acrònim AFA amb una tipografia a tres colors i acompanyat d’una imatge d’una figa, en referència a la mítica figuera de l’escola, icona representativa del centre.

A conseqüència d’aquest canvi, la comissió de comunicació de l’AFA, de forma voluntària i desinteressada, ha procedit a actualitzar el web de l’Associació amb la nova imatge, el nou domini: www.afaanxaneta.cat, la papereria, les adreces de contacte i les xarxes socials, entre d’altres.

Amb aquest canvi mostrem que volem ser una associació el més inclusiva possible, no només en els fets sinó també en el llenguatge emprat.

A continuació trobareu les noves adreces de contacte*:

*Nota: l’antiga adreça web i els correus acabats en “ampanxaneta.cat” continuaran operatius fins al proper mes de febrer i redireccionaran al nou web i correu oficial, per deixar marge a la consolidació de la nova denominació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*