Inscripcions obertes a les activitats extraescolars del curs 2019-20!

Del 12 de setembre i fins al 20 de setembre, estarà obert el període per realitzar la inscripció a les activitats extraescolars per al proper curs 2019-2020. Per formalitzar la inscripció cal que passeu pel Despatx de l’AFA del 12-09 al 20-09 de 16.30 a 17.30 h.

Documentació necessària:

 • Per fer la inscripció a activitats extraescolars cal portar emplenat el “Full d’inscripció” que podeu descarregar-vos aquí.
 • Per als nens i nenes que facin les extraescolars de: Poliesportiu 1r, 2n, 3r, 4t; Futbol sala aleví; Patinatge competició, Escacs, Tennis taula i Judo que participen als Jocs escolars cal emplenar el “Full d’inscripció als jocs escolars” que podeu descarregar-vos aquí.
 • Si feu alguna activitat de participació als Jocs escolars més alguna altra que no hi participa només cal omplir 1 dels fulls, el “Full d’inscripció als jocs escolars” amb les activitats de Jocs escolars i les normals.

La graella amb els horaris i dies de les activitats extraescolars la trobareu aquí.

Condicions importants per a la realització de les activitats extraescolars:

 • La inscripció a les activitats extraescolars té un compromís de durada d’un trimestre (OCT/NOV/DES, GEN/FEB/MAR,  ABR/MAIG/JUNY). Si es produeix una baixa abans d’acabar el trimestre no es retornarà l’import a no ser que sigui substituït per un altre alumne en el seu lloc.
 • Cada extraescolar té un nombre mínim i màxim d’usuaris. En cas de no arribar al nombre mínim d’inscrits la extraescolar no es realitzarà. Si es sobrepassa el nombre màxim d’inscrits, en primer lloc tindran plaça assegurada els usuaris que el curs anterior hagin realitzat la mateixa extraescolar, i en segon lloc es realitzarà un sorteig fins completar el total de les places disponibles. Els usuaris que no tinguin plaça, quedaran en llista d’espera amb el mateix ordre del sorteig.
 • Amb la primera quota trimestral es cobrarà un dipòsit de 10 € per extraescolar. Es descomptaran automàticament amb l’ultima quota trimestral. En el cas de donar-se de baixa un cop començat el nou trimestre NO és tornaran els 10€.
 • Tant l’extraescolar de Piscina com la de Tennis taula s’imparteixen al Centre de Natació de Mataró (CNM).
 • Per realitzar les extraescolars de Poliesportiu i Futbol Sala es necessari comprar la roba esportiva amb la que realitzen la competició escolar. Per Patinatge competició s’ha de comprar el mallot i per Judo el Judogui.
 • Les famílies que tinguin rebuts pendents amb l’escola Anxaneta, l’AFA (inclosa la quota de soci de l’AFA) o l’empresa Macedònia SL no tindran dret a realitzar cap activitat extraescolar.
 • Si una vegada iniciada una activitat es produeixen baixes i no s’arriba al mínim d’alumnes establert l’activitat s’haurà d’anular.
 • Els usuaris que no paguin la quota trimestral dintre del termini establert a la plataforma de pagament Ampanova no podran continuar l’activitat. Cada pagament trimestral s’haurà de realitzar abans de començar el nou trimestre.

*Avís per a l’extraescolar de Robòtica:

Per causes alienes a Macedònia i l’AFA no es pot oferir amb garanties de qualitat l’extraescolar de Robòtica, i per aquest motiu no s’obriran les inscripcions per aquest trimestre. Macedònia seguirà treballant per poder-la oferir de cara al segon trimestre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*