Pagament i inici de les activitats extraescolars

Ja es troben disponibles al sistema de pagaments de l’escola Ampanova les quotes de les activitats extraescolars del primer trimestre.

Recordeu que amb la primera quota trimestral es cobra un dipòsit de 10 € per extraescolar. Aquest dipòsit es descomptarà automàticament amb l’última quota trimestral. En el cas de donar-se de baixa un cop començat el nou trimestre NO és tornarà el dipòsit. Per donar-se de baixa d’una activitat i recuperar el dipòsit cal avisar abans de la finalització del trimestre.

Cal tenir present que les famílies que tinguin rebuts pendents amb l’escola Anxaneta, l’AFA (inclosa la quota de soci de l’AFA) o l’empresa Macedònia SL no tindran dret a realitzar cap activitat extraescolar i perdran la plaça.

La data d’inici de les activitats extraescolars és dimarts 1 d’octubre. Per poder començar cal haver realitzat prèviament el pagament corresponent.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*