24 d’octubre: Reunió informativa quotes i pagaments del centre

El passat curs acadèmic es va donar a totes les famílies un document explicatiu sobre les quotes i pagaments del centre amb la intenció de fer-les més entenedores, explicant quines són les quotes de l’escola, perquè serveixen i com s’han d’abonar. Dins d’aquestes quotes figura la quota de l’AFA (quota de reutilització de llibres a primària i quota integrada al cicle de petits). Amb l’inici de curs, des de l’AFA i amb la col·laboració de la direcció de l’escola, hem organitzat una reunió informativa el proper 24 d’octubre a les 20.00 h. a la Biblioteca de l’escola per poder resoldre dubtes i/o aclarir qüestions relacionades amb les quotes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*