L’AFA adquireix 10 ordinadors de sobretaula per a l’escola

L’escola i l’AFA han procedit a realitzar la compra conjunta de 20 ordinadors per a les aules del centre (10 els ha adquirit l’escola i els altres 10, l’AFA).

Aquesta compra, que ha tingut un cost per a l’AFA de 1.990 €, es realitza com a resultat de l’acord pres a l’Assemblea General de l’AFA del passat 27 de febrer de 2018 segons el qual, s’aniria executant la despesa del pressupost de l’AFA segons un ordre de prioritats acordat.

Es tracta d’ordinadors de sobretaula model HP Elite 8300 (Intel Core i5-3470, 8GB de RAM, Disco HDD de 500GB, Lector DVD, Windows 10 PRO ES 64) reacondicionats (seminous) i amb 2 anys de garantia. D’aquesta manera, l’escola millora el seu equipament informàtic adquirint equips d’altes prestacions alhora que minimitza l’impacte mediambiental.

Aquesta adquisició repercutirà doblement en la millora de les eines tecnològiques que s’utilitzen a les classes, d’una banda perquè es substituiran els ordinadors més vells connectats a les pissarres digitals per aquests de nous, millorant l’eficiència de les pissarres digitals, i de l’altra, perquè els ordinadors substituïts seguiran en funcionament per respondre a necessitats especials dins les aules.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*