Concentració contra els robatoris a les escoles de Mataró

Us esperem DIJOUS 16 DE GENER A LES 18.00 H DAVANT L’AJUNTAMENT!

COMUNICAT DE L’AMPA DE L’ESCOLA J.M. PERAMAS:

Reunides en assemblea extraordinària el 13 de gener de 2020, les famílies de l’AMPA de l’escola J.M. Peramàs decideixen convocar:

-CONCENTRACIÓ DE PROTESTA DAVANT L’AJUNTAMENT DE MATARÓ EL PROPER DIJOUS 16 DE GENER A LES 18:00H.

Valorem que la resposta donada per l’Ajuntament a través del seu regidor d’Educació, Miquel Àngel Vadell, no respon adequadament a les necessitats infraestructurals, materials i de seguretat de la nostra escola. De fet, se’ns ha expressat la voluntat de revisar els protocols d’alarmes i de reforçar la seguretat del centre, però en cap cas se’ns han concretat les mesures exactes que es prendran ni en quins terminis es duran a terme. A més, se’ns ha traslladat que no hi ha voluntat de crear un pressupost extraordinari per arreglar les destrosses que han patit les escoles, sinó que les despeses es carregarien al pressupost general de manteniment de les mateixes, la qual cosa rebutgem frontalment.

Es per això que ens veiem en la necessitat de continuar la nostra campanya per forçar les administracions a comprometre’s a:

  • Reforçar la seguretat de tots els punts d’entrada a l’escola tant als patis com als edificis, així com als espais interiors.
  • Garantir l’assistència dels cossos de seguretat o personal d’alarmes en un plaç màxim de 10 minuts en cas d’alarma.
  • Reposar immediatament tots els elements malmesos o robats.
  • Comunicar amb exactitud totes les actuacions que es duran a terme amb una data concreta per a cadascuna.
  • Fer extensives aquestes mesures a totes les escoles de la ciutat afectades o susceptibles de ser-ho en un futur.
  • Aprovar un pressupost extraordinari per a que aquestes actuacions no repercuteixin negativament al, ja pobre per si mateix, pressupost de manteniment per a les escoles.

Preguem a totes les famílies de l’escola així com a la resta d’AMPA i comunitat educativa de Mataró LA MÀXIMA ASSISTÈNCIA POSSIBLE A LA CONCENTRACIÓ.

També tornem a advertir a l’Ajuntament de Mataró que les mobilitzacions no s’aturaran fins que no rebem solucions concretes i suficients, no ens valen paraules vagues ni promeses. Sabem que són coneixedors de la realitat que pateixen les escoles i per això: VOLEM SOLUCIONS JA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*