Ajuda’ns a millorar l’escola amb el pressupost que hi destina l’AFA

Des de l’AFA demanem a tots els socis/es que participin en aquesta petició per conèixer en què creieu que s’ha de destinar la partida pressupostària que l’AFA assigna a millores a l’escola.

Les millores poden ser de qualsevol tipus, com ara d’infraestructura, material docent, arranjaments o altres necessitats.

Un cop recollides les propostes de millora es debatran i portaran a votació a la propera assembla general de l’AFA que tindrà lloc el proper 11 de març (i de la qual es realitzarà la seva convocatòria oficial dintre del període establert, tal com marquen els Estatuts).

A la mateixa assemblea, un cop aprovats els comptes, es comunicarà als assistents el pressupost de l’AFA que s’hi destinarà per a la realització de les millores proposades. També es decidirà al respecte sobre el cost que suposin les millores més votades, per valorar si són o no assumibles.

Aquest qüestionari és, per tant, una primera presa de contacte per saber de mà de les famílies de l’escola què millorarien al centre per al seu bon funcionament.

Agraïm la vostra participació i recordeu que els que participeu haureu d’assistir a la propera assemblea per defensar i votar la vostra proposta de millora.

El termini per participar finalitza el 28 de febrer!

Participa: Què milloraries de l’escola?

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*