L’AFA pren mesures higièniques per ajudar l’escola

El material d'higiene adquirit per l'AFA
El material d’higiene adquirit per l’AFA

L’AFA ha procedit, en coordinació amb la direcció del centre, a la compra de material d’higiene de mans per a totes les aules de l’escola. La intenció és que l’alumnat pugui reforçar el rentat de mans a l’aula.

Així, s’han adquirit 22 dosificadors individuals per a sabó i un total de 20 rotllos extra-grans de paper. Cadascuna de les 18 aules (de p3 a 6è) disposen d’un dosificador de sabó i d’un rotllo extra-gran de paper. Els dosificadors i rotllos de paper restants són per a les aules de reforç: música, psicomotricitat, plàstica… També s’ha comprat 13 garrafes de sabó per reomplir els dosificadors a mida que es vagin acabant.

Amb aquesta mesura és vol incrementar el rentat de mans i evitar possibles contagis, tal com recomana l’Organització Mundial de la Salut (OMS). Rentar-se les mans amb freqüència amb aigua i sabó aconsegueix matar els virus i bacteris si es troben a les mans.

També preguem que consciencieu els infants a adoptar mesures d’higiene respiratòria. En estossegar o esternudar, és recomanable cobrir-se la boca i el nas amb el colze flexionat o amb un mocador de paper. S’ha de llançar el mocador i rentar-se les mans immediatament. Així també evitarem la propagació de germens i virus. Cal que els infants prenguin consciència i evitin en la mesura del possible tocar-se els ulls, nas o boca.

Entre les recomanacions de l’OMS també es troba evitar la congregació de persones, per això, al menjador es fan ara 3 torns per dinar (en lloc dels 2 habituals), per tal d’alliberar espai. Si la temperatura ho permet, els alumnes de major edat menjaran fora del menjador, en un espai habilitat al porxo. A més, tots els infants que es queden al menjador es desinfecten les mans amb gel desinfectant abans de dinar.

Demanem la col·laboració de totes les famílies en el compliment d’aquestes mesures.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*