Comunicat de benvinguda al menjador i les extraescolars

Comença un nou curs que de ben segur, en part, serà molt diferent. En els propers dies tindreu disponibles al web de l’AFA els protocols d’actuació de menjador i extraescolars adaptats a la COVID-19, que anirem actualitzant seguint les mesures sanitàries de cada moment. Des de Macedònia us volem recordar alguns punts bàsics de funcionament d’aquestes activitats:

MENJADOR

Al sistema de pagaments Ampanova, trobareu els dies actius del curs escolar per poder-los validar, així com realitzar la compra de tiquets. Als que us van quedar tiquets sobrants del curs passat els continueu tenint al vostre usuari per a poder-ne fer ús. El preu del tiquet d’aquest curs 2020-2021 és de 6,30 € dia.

El menjador funcionarà en grups estables, per als que serà imprescindible la VALIDACIÓ DEL TIQUET abans de les 9.15 h. del mateix dia mitjançant l’aplicació Ampanova. NO s’acceptaran alumnes al menjador que no surtin validats a la llista correctament.

A conseqüència de les mesures excepcionals de distanciament interpersonal per la COVID-19, als matins no hi haurà les responsables de menjador a l’entrada principal de l’escola ni al pati d’infantil. Per a qualsevol consulta que vulgueu comunicar al servei de menjador, s’haurà de fer via telèfon a Macedònia (634.558.498) en horari de 8.00 h. a 18.30 h. o per correu electrònic (macedoniascp@gmail.com). De totes maneres, us recomanem que per comunicacions urgents feu servir trucada de mòbil o missatge de WhatsApp.

Per a incidències amb el servei Ampanova, podeu contactar directament amb ells per temes tècnics (accés al sistema de pagaments, mal funcionament de la validació de tiquets…) al correu: info@ampanova.com o al correu electrònic de Macedònia: macedoniascp@gmail.com per gestions personals no relacionades amb el funcionament de l’aplicació (dubtes amb els tiquets, etc.).

Ja està disponible el menú de menjador per a aquesta tardor (els menús per a aquest curs han variat respecte a anys anteriors).

EXTRAESCOLARS

Des de l’equip de Macedònia i l’AFA estem engrescats en tirar endavant les activitats extraescolars d’aquest curs, adaptant-les com calgui per a realitzar-les de forma segura i amb totes les garanties.

La inscripció es farà totalment de forma telemàtica mitjançant un formulari que us farem arribar del 16 al 23 de Setembre. Aquest formulari l’haureu de signar físicament el primer dia que vingueu a recollir al vostre infant de l’activitat extraescolar.

Recordeu que per qualsevol dubte o consulta relacionada amb les activitats extraescolars, us podeu dirigir al correu electrònic: extraescolarsmace@gmail.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*