Protocol COVID-19 d’acollida matinal i de tarda

Pla d’actuació del curs 2020-2021 COVID-19 per a l’acollida matinal i de tarda (permanències):

Acollida matinal

Durant el curs escolar s’oferirà el servei d’acollida matinal, horari: de 8.00 a 9.00 h.

Excepcionalment, durant aquest curs, la porta d’entrada serà la de la cuina i l’espai que utilitzaran serà el menjador i quan faci bon temps, el porxo.

Totes aquelles famílies que vulguin utilitzar aquest servei, es dirigiran a la porta de la cuina i allà una monitora farà la benvinguda, prendrà la temperatura, posarà gel hidroalcohòlic i preguntarà si s’han observat símptomes.

És faran dos grups estables (infantil i primària). Com que compartiran espai infants d’edats diferents i grups diferents, en tot moment s’haurà de dur posada la mascareta i mantenir la distància de seguretat.

Un cop finalitzada l’hora, els infants es tornaran a rentar les mans i seran acompanyats a la seva aula de referència. Acabat el servei es ventilarà, netejarà i desinfectarà l’espai utilitzat.

Acollida de tarda

Durant el curs escolar s’oferirà el servei d’acollida de tarda, horari: de 16.30 a 17.30 h.

És faran dos grups estables (infantil i primària). Com que compartiran espai infants d’edats diferents i grups diferents, en tot moment s’haurà de dur posada la mascareta i mantenir la distància de seguretat. I tant abans com després tots i totes elles, es rentaran les mans.

L’espai de realització serà el de sempre, el patí de petits. Sempre que es pugui es faran les activitats a l’exterior, quan el temps no ho permeti, a l’aula de P5-B.

A l’hora de la recollida, les famílies s’hauran d’esperar a fora de la porta i la monitora anirà cridant un per un, mantenint les distàncies.

Els dies que l’activitat es faci al aula de P5-B ja sigui pel fred o la pluja, un únic tutor / mare / pare tindrà dret d’accedir al pati fins la barana de l’aula mantenint en tot moment la distancia de seguretat amb la resta de persones amb les quals pugui coincidir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*