Inscripcions obertes a les activitats extraescolars per al curs 20-21!

Ja està obert el període per realitzar la inscripció a les activitats extraescolars per al proper curs 2020-2021. Per formalitzar la inscripció cal que ompliu el següent formulari (que haureu de signar presencialment el 1r dia d’inici de l’activitat extraescolar en el moment de la recollida de l’infant).

El període d’inscripcions finalitza el 23 de setembre i un cop finalitzat es generarà el pagament corresponent a través del sistema Ampanova. Les activitats extraescolars començaran l’1 d’octubre.

Formulari d’inscripció a les activitats extraescolars curs 20-21

Documentació complementària:

Us adjuntem el Protocol d’actuació COVID-19 per a les extraescolars i la graella d’activitats per a aquest nou curs (amb els dies, horaris i preus trimestrals de les activitats). És de vital importància que llegiu amb detall el protocol per garantir el bon funcionament de les activitats extraescolars.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*