Seguiment online de les extraescolars

A partir del dia 16 de novembre totes les activitats extraescolars tindran un seguiment online. A continuació, us facilitarem els enllaços d’accés a les diferents sales de Google Meet que començaran a partir de les 17.00 h. el mateix dia en què es fa l’activitat presencial. Podeu accedir-hi des de l’ordinador, el mòbil o la tauleta.

Aquesta modalitat telemàtica és una solució temporal per poder continuar oferint el servei que esperem tornar a emprendre de forma presencial quan acabi aquest període.

Lamentem profundament totes les molèsties que aquesta mesura pugui causar a les famílies; és ben segur que tot l’equip de monitors de Macedònia ho donarà tot perquè els infants passin una tarda agradable.

Per a qualsevol dubte o aclariment podeu contactar amb: extraescolarsmace@gmail.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*