Normes per a l’assemblea i petició per a la continuïtat de la Junta de l’AFA

El proper 24 de novembre a les 20.15 h. tindrà lloc l’Assemblea ordinària de l’AFA. Enguany se celebrarà de forma virtual i des de l’AFA intentarem que la reunió discorri de la millor manera possible. Encara esteu a temps d’inscriure-us i no ho heu fet.

És el primer cop en la història de l’AFA que celebrem aquesta reunió de socis de forma telemàtica i per això us volem informar d’algunes consideracions prèvies a tenir en compte per al seu bon funcionament.

  • L’enllaç per accedir a l’assemblea, junt amb les instruccions de com fer-ho, s’enviarà a les famílies inscrites el dia abans de la reunió. S’usarà la plataforma Zoom. El mateix dia també es publicarà l’accés al web de l’AFA.
  • És obligatori posar nom i cognoms a l’iniciar el programa de la reunió.
  • Els micròfons estaran en silenci fins que es doni la paraula.
  • La duració de l’assemblea serà d’un màxim de 2,5 hores.
  • Les moderadores vetllaran pel bon funcionament de l’assemblea, controlant el xat i la duració de la reunió.
  • La paraula es demanarà a través del xat escrit. Les preguntes poden formular-se també pel xat, es respondran durant el torn de preguntes.
  • Les votacions es faran a mà alçada (si som poques famílies) o a través d’enquestes doodle que s’aniran penjant al xat i es proporcionaran els resultats en viu.
  • Demanem que les famílies siguin responsables. Només es permetrà una votació per família. Si hi ha més vots que assistents, es repetirà la votació.
  • L’acta anterior no es llegirà per agilitzar l’assemblea (recomanem la seva lectura prèvia).

Volem aprofitar la celebració d’aquesta Assemblea ordinària per fer una petició formal a totes les famílies: fem una crida urgent de voluntaris/àries que vulguin entrar a formar part de la Junta. Com ja sabeu, la Junta de l’AFA mai ha tingut un nombre gaire elevat de participants però en els darrers mesos ha patit vàries baixes, fet que posa en perill la seva continuació.

Per això i perquè creiem fermament que l’AFA és molt necessària, no només com a pont entre l’escola i les famílies sinó també per al bon funcionament del Centre i perquè sense AFA no podrem gaudir de tots els serveis que ofereix, us demanem que participeu de forma activa. Involucrar-se en l’AFA és voler proporcionar la millor escola per als nostres fills/es.

Malauradament, si no aconseguim noves incorporacions la Junta no podrà continuar molt més enllà d’aquest curs acadèmic. Si esteu interessats en participar-hi podeu contactar amb info@afaanxaneta.cat. Aquest tema s’exposarà també a l’assemblea, on tenim l’esperança de trobar el suport necessari per poder tirar endavant l’AFA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*