23-11: Retorn a l’activitat presencial de les activitats extraescolars

A partir de dilluns 23 de novembre es retorna a l’activitat presencial en les activitats extraescolars, d’acord amb les indicacions d’obertura progressiva de les activitats afectades per les mesures per fer front a la COVID-19 aprovades pel Govern de la Generalitat de Catalunya.

Per tant, i a excepció de moment de l’activitat de Piscina (que continua amb un servei alternatiu d’acollida a l’espera de les indicacions del Centre de Natació de Mataró), la resta d’activitats extraescolars retornen de forma presencial en el seu dia i horari habitual.

Cal destacar que s’han realitzat canvis en l’organització interna de les extraescolars per tal de garantir la realització de les diferents activitats amb els grups estables de les activitats lectives. Així, s’han separat els grups, s’ha afegit un reforç extra en el monitoratge, s’ha prioritzat la realització de totes les activitats a l’exterior, s’han canviat els espais de sortida i també alguns aspectes de la metodologia a l’hora d’impartir-les. Podeu consultar en detall els canvis a l’Annex I del Protocol d’actuació COVID-19 per a les extraescolars.

Tant Macedònia com l’AFA volem agrair a les famílies afectades la seva bona disposició durant el període de tancament presencial que ha fet que l’activitat hagi pogut seguir de forma virtual.

Us recordem que per a qualsevol dubte o aclariment relacionat amb les activitats extraescolars podeu contactar amb: extraescolarsmace@gmail.com.

Document relacionat: Protocol COVID-19 Extraescolars amb Annex I (2-11-20)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*