Samarretes Anxaneta 2021

Benvolgudes famílies,

Des de l’AFA tornem a realitzar un any més el projecte Samarreta d’Escola. Aquest projecte consisteix en repartir cada any una samarreta amb el logotip del centre a tot l’alumnat. La samarreta és d’un color diferent cada any per tal de que serveixi com a record anual de l’estada dels infants al centre alhora que esdevé un recurs útil per poder identificar millor la canalla durant les sortides i diferents trobades (malgrat que aquest curs, de moment, no se n’han pogut fer gaires…). Seguint amb el valors del projecte inicial, la samarreta prové de fàbriques que segueixen el codi ètic FairWear i l’estampació la realitza una empresa de Mataró. La samarreta no té cap cost addicional per a les famílies.

Pel que fa a la talla, agafarem de referència la que correspondria per l’edat a cada curs, segons la taula que s’adjunta a continuació. No obstant, si al vostre fill o filla li correspon una talla diferent, ompliu el formulari que hi ha al final d’aquesta mateixa pàgina demanant el canvi de talla. Només cal omplir el formulari si la talla que voleu no es correspon amb la de referència que li toca pel curs. La data límit per omplir el formulari és el divendres 29 de gener de 2021.

Restem a la vostra disposició per qualsevol dubte que tingueu.

Moltes gràcies,

Junta de l’AFA.

Formulari de petició de canvi de talla

Ho sentim, ja no es pot demanar canvi de talla.

3 Replies to “Samarretes Anxaneta 2021”

  1. No puc enviar el formulari amb la talla de la samarreta

    • Hola Clara, gràcies per l’avís.
      El formulari donava problemes si es feia des d’un dispositiu mòbil. Ara, en principi, ja està arreglat. Qualsevol altre problema no dubteu en posar-vos en contacte.
      A reveure.