Fotografies de grup, curs 2020-21

Durant els matins d’ahir dimecres i avui dijous s’han realitzat les fotografies de grup d’aquest curs 2020-21. Per tal de respectar al màxim les mesures sanitàries les fotografies s’han realitzat a dins de cada aula, evitant la mobilitat de l’alumnat per dins l’escola i la barreja de grups. A més de les fotografies de grup, des de l’AFA no volem quedar-nos sense l’habitual calendari anual i per això el farem a partir de fotografies extra que s’han fet avui mateix. De seguida que es vagin perfilant els detalls respecte el calendari i la seva disponibilitat us farem arribar la informació.

Tota aquesta feinada de fer les fotografies i els posteriors muntatges l’està fent l’Olga, una mare de l’escola, de forma totalment desinteressada. Moltíssimes gràcies per tot!!!!