Fotografies de grup, curs 2020-21

Durant els matins d’ahir dimecres i avui dijous s’han realitzat les fotografies de grup d’aquest curs 2020-21. Per tal de respectar al màxim les mesures sanitàries les fotografies s’han realitzat a dins de cada aula, evitant la mobilitat de l’alumnat per dins l’escola i la barreja de grups. A més de les fotografies de grup, des de l’AFA no volem quedar-nos sense l’habitual calendari anual i per això el farem a partir de fotografies extra que s’han fet avui mateix. De seguida que es vagin perfilant els detalls respecte el calendari i la seva disponibilitat us farem arribar la informació.

Tota aquesta feinada de fer les fotografies i els posteriors muntatges l’està fent l’Olga, una mare de l’escola, de forma totalment desinteressada. Moltíssimes gràcies per tot!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*