Fotografies de grup i calendari 2021

Després de realitzar les fotografies a tots els grups de l’escola tal com us vàrem indicar a la notícia del passat 28 de gener, volem informar-vos que en aquests moments s’està treballant en l’edició i el muntatge del calendari i les fotografies de grup. Des de l’AFA volem agrair un cop més la feina desinteressada que ha fet l’Olga, mare de l’escola.

De manera excepcional, aquest curs serà l’AFA que s’ocuparà del repartiment de fotografies i venda del calendari. Les fotografies seran repartides de forma gratuïta a tots els infants de l’escola. Els calendaris es posaran a la venda, sense ànim de lucre, a través de l’APP de l’escola -el trobareu dins l’apartat d’activitats a partir d’avui mateix- a un preu de 5 euros.

Què he de fer si únicament vull la fotografia de grup i no el calendari?

No heu de fer res. La fotografia es repartirà a l’aula, de manera que no heu de fer cap sol·licitud ni pagament, ni anar-la a buscar enlloc. No passa res que el pagament quedi pendent a l'APP, el calendari és opcional!

I si vull més còpies de la fotografia?

No contemplem l’opció de poder demanar més d’una fotografia. No obstant, us farem arribar la fotografia del grup dels vostres infants en format digital perquè us pugueu imprimir tantes còpies com vulgueu!

Què he de fer si vull el calendari?

Des de l’APP de l’escola, caldrà fer efectiu l’import corresponent al calendari, dins de l’apartat “activitats”.

Tingueu en compte que apareix un pagament per cada alumne del centre, per tant, en cas de germans tindreu vàries entrades. Feu només un pagament si voleu un sol calendari! i no feu cas dels altres pagaments, sinó s'entendrà que voleu tants calendaris com pagaments heu fet.

El calendari es podrà recollir a la plaça de l'Havana (fora del centre) els següents dies:

  • Dijous 25/03 de 9h a 9:30 i de 17h a 17:30
  • Divendres 26/03 de 17h a 17:30
Què he de fer si vull més d’un calendari?

Per defecte, a l'APP hi ha la possibilitat de demanar un calendari per alumne. Si en vols més, escriu un correu electrònic a l’AFA (info@afaanxaneta.cat) i indica quants en vols. Activarem la quantitat que necessitis a l’APP per tal que puguis fer el pagament.

Per què se n’encarrega l’AFA aquest any?

Normalment són els alumnes de 6è els que s’encarreguen de fer i vendre el calendari per finançar el viatge de final de curs. Malauradament aquest any això no s’ha pogut fer. Per tal que les famílies no ens quedéssim sense calendari, l’AFA se n’ha fet càrrec excepcionalment, esperant i desitjant que l’any vinent tornin a ser els alumnes de 6è els encarregats de fer-ho.

 

Esperem que us agradin!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*