“Paradeta” de st. Jordi online pel viatge de fi de curs de 6è

Aquest any, respectant les restriccions i les mesures de seguretat pel Covid, no s’han pogut ni es poden fer amb normalitat les activitats i accions habituals de recollida de diners per al viatge de fi de curs dels alumnes de 6è. Per això han preparat una “paradeta” de st Jordi online, on es poden comprar els productes de st Jordi: Llibres i roses de tota mena, des de la rosa natural o tèxtil fins a roses de “xuxes”. La recollida de les comandes serà a la zona de Joc Tranquil de l’Escola el divendres 23 d’abril de 8h a 20h (Cantonada C/Solís amb C/Prat). La pàgina web és: https://anxanetafidecurs6e.com/Si us plau!!! col·laboreu amb el viatge dels alumnes de 6è i que tinguin un bon comiat de l’escola en el seu darrer any!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*