Samarreta Anxaneta Curs 2021-22

Com cada any l’AFA segueix amb el projecte Samarreta d’Escola. Aquest projecte consisteix en repartir cada any una samarreta amb el logotip del centre a tot l’alumnat. La samarreta és d’un color diferent cada any per tal de que serveixi com a record anual de l’estada dels infants al centre alhora que esdevé un recurs útil per poder identificar millor la canalla durant les sortides i diferents trobades. Seguint amb el valors del projecte inicial, la samarreta prové de fàbriques que segueixen el codi ètic FairWear i l’estampació la realitza una empresa de Mataró. La samarreta no té cap cost addicional per a les famílies.

Pel que fa a la talla, agafarem de referència la que correspondria per l’edat a cada curs, segons la taula que s’adjunta a continuació. No obstant, si al vostre fill o filla li correspon una talla diferent, ompliu el formulari que hi ha al final d’aquesta mateixa pàgina demanant el canvi de talla. Només cal omplir el formulari si la talla que voleu no es correspon amb la de referència que li toca pel curs. La data límit per omplir el formulari és el dimarts 12 d’octubre de 2021.

Restem a la vostra disposició per qualsevol dubte que tingueu (info@afaanxaneta.cat).

Formulari de petició de canvi de talla

El període per demanar canvi de talla s’ha acabat.

2 Replies to “Samarreta Anxaneta Curs 2021-22”

 1. Bones, encara no hi ha samarretes? estem a febrer i els nens encara no l’han rebut.
  Ja direu, gracies

  • Hola!
   Les samarretes estan gairebé a punt, esperem tenir-les d’aquí poc! Sentim el retràs.
   Fins aviat!