Taller: “fem un Tamborí”

Aquest curs l’escola ha entrat a formar part del projecte “El Flabiol a l’escola”, que comença a 4t de primària i dura fins a 6è. Fa anys l’escola ja formava part dels centres flabiolaires de Mataró i s’ha volgut repescar aquesta activitat.

Aquest projecte dóna bases pedagògiques per la utilització del flabiol i el tamborí a les escoles com a instruments de treball i aprenentatge a través dels quals assolir les competències pròpies de l’àrea artística. A més el projecte engloba diversos àmbits de treball (musical, social, cultural) i cada centre l’adapta a les seva línia de treball i les seves necessitats. Els objectius principals del projecte són:

  • Conèixer el flabiol i el tamborí tot aprenent-los a tocar.
  • Integrar el flabiol i el tamborí dins del ventall d’instruments escolars.
  • Conèixer i viure la realitat que envolta el flabiol i el tamborí, tant de la pròpia vila com de fora: entremesos, concerts, danses diverses, etc.
  • Crear les condicions per a afavorir que el treball musical que es realitza a l’escola amb el flabiol traspassi les fronteres de l’aula i surti al carrer, als teatres, a les festes i celebracions, ja sigui tan dins l’àmbit de l’escola com fora del centre escolar.

En el marc d’aquest projecte l’escola ha organitzat un taller per a fer els tamborins que utilitzaran els infants, que realitzarà una responsable del projecte del flabiol a la ciutat. El taller es durà a terme el proper dissabte dia 20 de novembre al porxo del centre de 10 a 13h. Tot i que el tamborí està destinat als infants de 4t a 6è, el taller està obert a totes les famílies de l’escola. No obstant, tingueu en compte que és un taller només per a mares, pares, avis, àvies, familiars, amics,… i que donada la situació sanitària els nens i nenes no poden venir al centre.

Si us voleu apuntar podeu fer-ho al següent formulari (ompliu-lo tants cops com adults vingueu!).

Formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdGeIZgEEJj2p8oQhNExvEzw4uYHd4GqYfdOJsjnDp-LyF-kQ/viewform

Us animem a passar un bon matí, tot aprenent i ajudant!

Per qualsevol dubte podeu contactar amb info@afaanxaneta.cat