Festes d’aniversari a l’escola

Després d’un llarg període que no s’han pogut fer festes a l’escola per motius sanitaris, ja torna a ser possible reservar el pati de l’escola per festes d’Aniversari!!

L’escola cedeix el pati durant els caps de setmana perquè l’AFA gestioni la celebració de festes d’aniversari dels infants del centre.

Si voleu celebrar l’aniversari del vostre fill/a a l’escola heu de sol·licitar-ho omplint el formulari que trobareu aquí sota i un responsable de l’AFA es posarà en contacte amb vosaltres per reservar del dia (si està disponible) i explicar-vos les condicions d’ús. Podeu descarregar-vos el PDF de les condicions d’ús, completar-lo digitalment o a mà i lliurar-lo al responsable de l’AFA (o enviar-lo per correu electrònic a info@afaanxaneta.cat).

Si es volen utilitzar les taules de l’AFA, caldrà pagar un lloguer de 5 € (no retornable) en concepte de despeses d’ús i amortització del material.

    ATENCIÓ: Estem experimentant alguns problemes amb l’enviament del formulari, si veieu que no rebeu resposta en un termini de 48h si us plau, envieu directament la sol·licitud a info@afaanxaneta.cat. Gràcies i perdoneu les molèsties.

    * Per a més informació sobre el tractament de les dades personals accediu a la Nota legal.